Шокіна зібрались замінити скандальною чиновницею

Імовірною кандидатурою на крісло генпрокурора, що звільнилося сьогодні, стала заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова. Кандидатка замішана в «люстраційному» скандалі.




Про це в кулуарах Верховної Ради журналістам «Інтерфакс-Україна» повідомив нардеп з фракції «Блок Петра Порошенка» Мустафа Найєм.


«Я чув про те, що «Народний фронт» висуває і пропонує одну з кандидатур — першого заступника міністра юстиції пані Наталю Севостьянову», — повідомив Найєм.

За словами народного депутата, «це цілком імовірно».



«Це в рамках домовленостей про те, що спікером стає пан Парубій, прем’єром стає пан Гройсман, то я вважаю, що Севостоянова — це непоганий вибір», — сказав Мустафа Найєм.

Як відомо з матеріалів програми «Схеми», в 2015-му році Севостьянова незаконно видала так звану «Люстраційну індульгенцію» заступнику керівника Головного управління Державної фіскальної служби в Києві Ганні Ігнатенко.

Зокрема, в розпорядженні журналістів проекту «Радіо Свобода» опинився лист-відповідь Севостоянової на звернення Ігнатенко, в якому вона «звільняє» останню від люстрації.

У той же час, відповідно до закону України «Про очищення влади», Ігнатенко, як чиновниця, що пропрацювала на керівних посадах в податкових органах з 2008 року, має бути звільнена від своєї посади.

Источник: «Знай«

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий