Шокуюче зізнання — батько дитини Фріске не Шепелєв

Російський адвокат Радіон Гущін нещодавно заявив, що може являтися справжнім батьком дитини співачки.




3-gr(1)


Сам він запевняє, що з Жанною ніколи не зустрічався особисто. Стосовно свого батьківства заговорив сам 32-річний Радіон:

У 2011 році у мене не було стабільної роботи. Донорство в банку сперми приносило непоганий заробіток. Один з лікарів в той час поділився зі мною, що Жанна Фріске нібито шукає потенційного донора для майбутньої дитини, вона хотіла вдатися до процедури екстракорпорального запліднення. Сказав і сказав, я швидко забув про це. Незабаром знайшов стабільну роботу, одружився, у нас з дружиною народився син Дамір — ровесник Платона. Після того як в червні 2015 року не стало Жанни, я багато читав про неї в Інтернеті, а коли побачив фото сина, мені здалося, що він схожий на мене!

384808764385336450



Після цього Радіон вирішив, що син Жанни Платон може бути насправді його сином:

Через юридичні формальності мені довелося вказати, що нас з Жанною пов’язували романтичні стосунки, але це, звичайно, неправда. Процес сильно затягнувся, експертизу на встановлення батьківства робити не будуть, та й навколо багато галасу, який тільки погіршує ситуацію і шкодить рідним Жанни. Тому я відмовився від позову, справу закрито.

1516356_1460875694229073_618512818_n

Гущін приніс свої вибачення перед родиною Жанни та самим батьком дитини Дмитром Шепелєвим.

zaveschanie-zhanny-friske-imuschestvo-pevicy-dostalos-shepelevu-i-platonu_1

Нагадаємо, батько Жанни увесь час після смерті дочки намагається відібрати дитину у Шепелєва нібито через те, що він повністю ізолював дитину від їхньої родини та зовсім не турбується про нього. До того ж, чоловік хоче позбавити Шепелєва спадку — будинку під Москвою, квартири в центрі російської столиці. Наразі Шепелєв усіляко оберігає сина та досі нічого йому про смерть матері не сказав. Дитина постійно питає про маму, а Дмитро відповідає, що мама у лікарні і тяжко хворіє.

Источник: bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий