Шуфрич вперше прокоментував ДТП за участю свого сина

Шуфрич вперше прокоментував ДТП за участю свого сина

Депутат Верховної Ради України Нестор Шуфрич на прес-конференції дав оцінку дорожньо-транспортній пригоді за участю його сина, внаслідок чого постраждала одна людина, про що інформує replyua.net. Парламентар наголосив, що лікарі дають надію на те, що потерпілого вдасться врятувати, в даний час ведеться підготовка його транспортування до приватного медичного закладу. За даними видання «Главком», під час розмови з представниками ЗМІ Нестор Шуфрич заявив, що коли трапився інцидент з цього сином, він перебував у відпустці. Однак він повернувся до столиці, коли стало відомо про цей випадок.




«Я у терміновому порядку прибув до Києва. Провів переговори з кращими лікарями Ізраїлю. Наді на те, що потерпілого Олексія вдасться врятувати. Дай Бог, йому вистачить сил і здоров’я. В даний час готується його переведення до приватної клініки з державної. Я переконаний, що нашим лікарям у співпраці з ізраїльськими вдасться його врятувати. Це найголовніше, а все інше має другорядне значення», — зауважив політик.


У прес-службі Шуфрича також наголосили, що потерпілому з перших хвилин перебування потерпілого у клініці депутат всіляко сприяє наданню йому кваліфікованих допомоги та лікування.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий