Сільського голову Вороновиці спіймали на незаконному «дерибані» землі

Протягом минулого 2014 року голова Вороновицької селищної ради незаконно роздавав землю біля села. Чиновнику повідомили про підозру у зловживанні владою та службовому підробленню документів.




Прокуратура Вінницького району клопотала, щоб голову Вороновицької селищної ради відсторонили від займаної посади.


Наразі, Вінницький районний суд задовольнив  клопотання прокуратури та відсторонив голову Вороновицької селищної ради від займаної посади на 60 діб.

Довідка:



Стаття 364 КК України, частина 1: Зловживання владою або службовим становищем, тобто умисне, з корисливих мотивів чи в інших особистих інтересах або в інтересах третіх осіб, використання службовою особою влади чи службового становища всупереч інтересам служби, якщо воно заподіяло істотну шкоду охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян або державним чи громадським інтересам, або інтересам юридичних осіб, — карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Стаття 366 КК України, частина 1: Службове підроблення, тобто внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення документів, а також складання і видача завідомо неправдивих документів — карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

vn.20minut

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий