Скандал із грубою заявою Земфіри прибрати прапор України набирає обертів: відповідь співачки

Земфіра ніколи не дбала про те, щоб у неї була репутація пай-дівчинки. Навпаки, ця екстравагантна співачка може дозволити собі що-завгодно під час своїх виступів, в якому б місті вона не була. Зараз Земфіра гастролює по Росії і ближнього зарубіжжя, а на концерті в Вільнюсі вона вирішила відзначитися.


Вчинок співачки був незапланованим, тому коли вона просила зняти прапор України, навіть дозволила собі лаятися матом. Публіка неоднозначно сприйняла це побажання Земфіри, а фанати з України і зовсім засмутилися, коли почули, що їх кумир проти того, щоб національний прапор України висів у залі литовського міста, обуренню не було меж.

Замість того, щоб хоч якось виправдатися за свій вчинок і пояснити фанатам, чому ж так завадив Земфірі прапор України, що висить в одному з ДК Вільнюса, вона написала в соціальній мережі наступне:



Ви знаєте, мені фанзона не дасть збрехати, у мене не буває однакових концертів. І завжди дуже різні обставини. Я можу назвати його емоційне забарвлення: це був самий ніжний концерт) І ми поїхали додому, щасливо залишатися!

Источник: bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий