Скандал на 5 мільйонів: чому Дзідзьо взяв в свй гурт колишнього бойфренда Ірини Білик

На концерті «Велике весілля» глядачі побачили нового гитариста гурту.




-Вітаю гурт «Дзідзьо» в оновленому складі ! Дуже незвично не бачити серед вас Лесика, а бачити Ореста! Зараз вже можна казати, що ти екс- бойфренд Ірини Білик і екс-гітарист Ірини Білик. Тепер ти гітарист у Дзідзьо.


-Думаю, що всі її гітаристи були її бойфрендами. Як працювати з артисткою, якщо ти не бойфренд? Ти повинен її любити, кохати і шанувати. Думаю, що всі гітаристи — бойфренди своїх артисток.

-Ти не так просто потрапив у гурт, тому що ви куми. Кумівство квітне у гурті.



-Так вийшло, що я кум Юліка, хрещений його синочка Дениса. І просто не кумівство, а професіоналізм.

-Вони грають будь що, все підряд. Те, що мені треба.

-Величезний скандал розгорівся навколо виходу з гурту твого друга дитинства Лесика. Невже новояворівських друзів розсварили гроші? Лесик зараз дав прес-конференцію і сказав, що ти планував вижити Лесика з гурту.

-Катю, подивися на мене. Я можу щось планувати та виганяти? Прийшла людина на збір засновників, де ми обговорювали подальший розвиток нашого колективу. Нам потрібно було переїжджати у Київ, бо весь час проводили в дорозі. Він сказав: «Я так не хочу, я так не думаю, я хочу продати свою частку, хочу виходити. Якщо ви не хочете купляти — будь ласка, я буду продавати іншим людям. Кажу: «Скільки ти хочеш?» Він назвав, суму всі вже знають — 5 мільйонів 200 тисяч гривень. Я сказав: «Лесик, я таких грошей не маю».

-Що стало останньою краплею, адже про це ніхто не каже. Були три друга дитинства з Новояворівська, придумали Дзідзьо, йшли до слави. Ви її здобули, вас знає вся Україна. І тут така сварка. Що стало останньою краплею? Лесик каже, що це твоє власне его.

-Я так не вважаю, ніхто не хотів мінятися. Основне — корпоративи, а творічісю ніхто не хотів займатися. На студії я останнім часом мінімум два роки нікого не бачив. Писав: «Хлопці, приїдьте». — «Та ну тебе, ми змучились!»

-Лесик подарував свою частку гурту «Дзідзьо» мамі Кузьми Скрябіна, тому що разом з Кузьмою колись почалася історія Дзідзьо. Як будете з Ольгою Кузьменко вирішувати майнові права на гурт?

-Запрошуємо вкладати у гурт, будемо гурт «Дзідзьо» робити найкрутішим в Україні.

-Що в тебе в руках?

-Ми випустили пісню, яка має назву «Птахоподібна». На кожній забаві є людина, яка напивається, але вона смішна з боку, і непогана. Скульптор зі Львова Володимир Цісарик за нашими словами виготовив скульптуру, як він бачить «Птахоподібну».

-Це, власне, людина на весіллі?

-Так, яка напивається. Пле вона не страшна. Оригінал з ріст людини в мене є, а їх є 15. Я дарую їх тим людям, яких дуже люблю та поважаю. В Катерини Осадчої №9, ось сертифікат. Від гурту «Дзідзьо».

Источник: svitske.1plus1

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий