Скандал! Телеканал «Інтер» підловили на листуванні з представниками ДНР

Скандал! Телеканал «Інтер» підловили на листуванні з представниками ДНР

Українські хакери зламали пошту співробітниці так званого міністерства державної безпеки «ДНР» Тетяни Єгорової, і виявили у неї листування з російським журналістом Леонідом Муравйовим, а також співробітниками каналів «Інтер» та Донбас.

З викладених в Мережу листів виходить, що співробітники каналів «Інтер» та Донбас утверджували свої матеріали з представниками незаконної «ДНР».




Про це повідомило видання Детектор Медіа.


Зокрема, є згадки про те, що якась Маша, — імовірно, колишня креативний продюсер програми Подробиці тижня Марія Столярова, в лютому поточного року депортована з України — звітувала про зміст інформаційного наповнення продукції продакшн-студії НІС, що займається виготовленням новинного блоку програм для ефіру телеканалу Інтер, перед так званими «органами безпеки» проросійської терористичної організації «ДНР».

У листуванні співробітниця каналу «Інтер» «Маша» вибачається за те, що в ефірі каналу бойовиків ДНР називають «терористами», і зазначає, що журналіст Бочкала покараний за вживання даного виразу.



«Я не знаю, чи правдиве листування, однак, судячи з прізвищ та адрес, я допускаю, що листування мало місце. Але якщо мова йде про те, що мене покарали за слово «терорист», як я зрозумів, в моєму матеріалі, то меня не карали. Однак я припускаю, що моєму керівництву «влетіло» за мій матеріал, який я якісно зробив, і їм це не сподобалося, і мабуть, вони прикрилися перед своїми кураторами, заявивши, що мене покарали. Але самого факту, повторюся, не було. Як я розумію, Муравйов, про якого йде мова, — це той чоловік, якого не пустили в країну. Він, якщо і з’являвся на каналі, то епізодично. Я з ним не знайомий. Які функції він виконував, я не знаю, але нам його представляли як якогось консультанта — може бути, він повинен був бути певною ланкою між тими і цими», — сказав кореспондент «Інтера» Роман Бочкала в інтерв’ю виданню Детектор Медіа.

У листуванні також згадується телеканал «Донбас». Зокрема, ведучий цього ЗМІ Сергій Карпій займався утвердженням своїх репортажів з представницею «ДНР».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий