Скандал в Одеській області: на ювілей міста привезли російського співака (фото)

Скандал в Одеській області: на ювілей міста привезли російського співака (фото)

В Одеській області з розмахом відсвяткували ювілей міста Болград. Місто відзначило своє 200-річчя і чиновники вирішили відзначити свято з розмахом, а тому привезли в Болград зірку радянської естради Олександра Малініна.




Фото Малініна опублікували на своїй сторінці в Facebook ексглава Одеської ОДА Микола Скорик і заступник голови Одеської облради Вадим Шкарівський.


«До 200-річчя Болграда команда опозиції Миколи Скорика організувала для городян ряд святкових заходів. Кульмінацією вечора став концерт Олександра Малініна. Виступити для болградців співака запросив Микола Скорик, який пов’язаний з артистом давньою дружбою», — йдеться в повідомленні політика.

Жителі Болграда концерту зраділи, оскільки не часто в місто приїжджають естрадні зірки. А ось користувачі в соціальних мережах від цього концерту не прийшли в захват, через те, що Олександр Малінін – російський співак.



  • Ви на розпродажі його взяли? Малініна береш, Газманов в навантаження
  • На Баскова став схожий. Восковий якийсь.
  • З нафталіну дістали або з Музею мадам Тюссо?
  • Бракує Кобзона і Распутіної

Скандал в Одеській області: на ювілей міста привезли російського співака (фото)Скандал в Одеській області: на ювілей міста привезли російського співака (фото)Скандал в Одеській області: на ювілей міста привезли російського співака (фото)

Олександр Малінін на святкуванні 200-річчя міста Болград

За останні роки Малінін не був помічений в скандалах і окуповані території Криму і Донбасу він не відвідував. Заборони на відвідування України у Малініна немає, тому, що він не підписував ніяких колективних листів, про Україну в негативному ключі не висловлювався і закони не порушував.

У 2004 році музикант навіть отримав від президента Кучми звання «Народний артист України».

Однак у скандали неодноразово потрапляв син співака — Микита Малінін, який активно гастролював в окупованому Криму і був внесений в базу даних сайту «Миротворець».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий