Скандал з АТБ: АТОшник впевнений, що мережа не виграє суд

Скандал з АТБ: АТОшник впевнений, що мережа не виграє суд

Активіст Станіслав Федорчук та учасник АТО Павло Помисов-Несмєянов, на яких подала в суд торговельна мережа АТБ за поширення у соцмережі історії про конфлікт з касиром в одному з супермаркетів Харкова, готують заперечення на позов торгової мережі.




«Поки консультуюся з адвокатами, готуємо заперечення», – розповів «Обозревателю» активіст Станіслав Федорчук.


За його словами, він і Помисов-Несмєянов будуть в суді обов’язково, але через позицію адвокатів позовну заяву не коментують, щоб не давати протилежній стороні жодної інформації, пише «Обозреватель«.

«Але сумнівів у результаті суду у нас немає», – каже активіст.



На уточнююче запитання, чи вважають відповідачі, що виграє саме торговельна мережа АТБ, вони відповіли: «Ні, такий варіант фантастичний».

Як раніше повідомляв «Обозреватель», торговельна мережа АТБ подала в суд на активіста Станіслава Федорчука та учасника АТО Павла Помисова-Несмеянова, які поширили в соцмережі історію про конфлікт з касиром в одному з супермаркетів Харкова.

АТБ звинувачує автора поста і безпосереднього учасника конфлікту в поширенні неправдивої інформації, і вимагає від Федорчука і Помисова-Несмеянова «спростувати неправдиву інформацію» та відшкодувати моральну шкоду в розмірі 50 тисяч гривень (по 25 тисяч з кожного).

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий