Скандал навколо закладу в Запоріжжі, який відмовив в обслуговуванні військовому через його форму, отримав продовження. Як з’ясувалося, інцидент трапився у комплексі Pool&Beach.


Через добу адміністрація закладу в соцмережі намагалася спростувати конфлікт.

«На територію комплексу Pool&Beach можна гостям у військовій формі! Ми розуміємо, що адміністраторка висловила інформацію некоректно, роботу з адміністратором проведено. Дитяче свято завершилося, приносимо свої вибачення за некоректне висловлювання і запрошуємо на відпочинок», — зазначили в Instаgram-акаунті закладу.



Трохи згодом з’явився ще один допис. Адміністрація перепросила у військового і оголосила, що впродовж місяця безкоштовно обслуговуватиме та пригощатиме дітей військових.

«Адміністрація закладу зв’язалася з військовослужбовцем, який не зміг випити кави з вини комплексу, і принесла свої щирі вибачення за вчорашню ситуацію. Військовий прийняв наші вибачення, за його словами — претензій та образ до комплексу Pool&Beach не має. Також для всіх дітей військовослужбовців на червень вводимо безкоштовний вхід. Кава на ці вихідні військовослужбовцям безплатна», — ідеться в повідомленні.