Скажена собака: Поклонська відзначилася фейковою цитатою про українців

Скажена собака: Поклонська відзначилася фейковою цитатою про українців

Колишня «прокурорка»  окупованого Криму, а нині депутат нелегітимної Держдуми Росії Наталія Поклонська прокоментувала можливий розрив дипломатичних відносин України з Росією фейковою цитатою.




Висловлювання, яке за словами Поклонської нібито належить покійному президентові Югославії Слободанові Мілошевичу, вона опублікувала на своїй сторінці в Facebook, повідомляє  newnews.in.ua с посиланням на «Знай.ua»,


«Хочу навести слова з останнього звернення до народів Росії Слободана Мілошевича:» Росіяни! Я зараз звертаюся до всіх росіян, жителів України і Білорусі на Балканах теж вважають росіянами. Подивіться на нас і запам’ятайте — з вами зроблять те ж саме, коли ви роз’єднаєтесь і дасте слабину. Захід — ланцюгова скажена собака вчепиться вам у горло. Брати, пам’ятайте про долю Югославії! Не дайте вчинити з вами так само! «- «процитувала» представниця окупантів Мілошевича.

Втім, цитата, яку вжила в своєму пості Поклонська, навряд чи належить Мілошевичу,який помер під час суду над ним в Гаазі в 2006 році. Цей вислів, незважаючи на йогопопулярність в російських націоналістичних колах, невідомий в оригіналі, як невідоме і його джерело.



Пособниця окупантів  також додала, що вважає громадян України заручниками слухняної влади, у якої є господарі. Як аргумент вона заявила, що українці не мають права голосу, і через це йде війна на Донбасі, яку, в її розумінні, програє українська армія.

«І такий крах буде їм у всьому, тому що народ Росії і України єдиний», — підсумувала Поклонська.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий