Собаку за газ: Брагар розповів, чому його навчив гучний скандал (відео)

Собаку за газ: Брагар розповів, чому його навчив гучний скандал (відео)

Нардеп Євген Брагар поділився висновками після скандальної поради пенсіонерці




Євген Брагар після скандальної поради пенсіонерці продати собаку і оплатити рахунки за газ запевнив, що зробив для себе певні висновки. Серед них нардеп від партії «Слуга народу» не згадав саму рекомендацію щодо тварини, але назвав необхідність більш ретельно вникати в питання субсидії.


Політик після резонансного «собачого» випадку і хвилі критики в мережі на свою адресу вперше прокоментував ситуацію журналістам. Відповідне відео опубліковано 6 лютого на YouTube-каналі PavlovskyNews.

Брагар сказав, що після такого «хайпа» відчуває себе нармально і працює в звичайному режимі.



Говорячи про висновки депутат заявив, що надалі потрібно «більш відповідально ставитися до питань виділення субсидій, ретельніше перевіряти кожен випадок і знаходити певні висновки».

При цьому Брагар не уточнив, що саме говорили керівники партії «СН» в особистій розмові з ним, наголосивши, що у кожного своя особиста позиція.

Також політик сказав, що у нього є вдома звичайна не породиста трехмастная кішка.

Брагар додав, що має намір на цих вихідних з’їздити у Кіровоградську область до тієї літній жінці з Аджанки, якій прийшла платіжка на газ в 1953 гривень, плюс ще 154 гривень за його транспортування, і її пенсії в 2 тисячі не вистачало, щоб розрахуватися — тоді в ефірі одного з ток-шоу депутат порекомендував їй продати собаку, щоб заплатити за комунальні послуги.

Нардеп Євген Брагар прокоментував свою скандальну пораду пенсіонерці продати собаку, щоб заплатити за газ

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий