Собчак попросилась поїхати в анексований Крим

Собчак попросилась поїхати в анексований Крим

Кандидат в президенти Росії Ксенія Собчак заявила, що направила до Посольства України лист з проханням поїхати в анексований Крим.




Про це вона сказала в ефірі радіо «Ехо Москви».


На запитання ведучого, чи збирається вона їхати до Криму напередодні президентських виборів, Собчак відповіла, що поїде, але хоче в’їхати з території материкової України.

«Я вже направила лист в посольство України, чекаю відповідь. Якщо і поїду в Крим, то тільки з території України. Вважаю, що так правильно буде», — сказала вона.



На уточнююче запитання, навіщо їй дозвіл України, адже там «російські виборці», Собчак відповіла, то в Криму планує поспілкуватися з «різними людьми», в тому числі, і з кримськими татарами, які не задоволені ситуацією, яка виникла на півострові.

Після цього ведучий заявив, що крім кримських татар в Криму багато інших людей, які «хотіли приєднатися до Росії». «Що ти їм скажеш, йдіть назад в Україну?» — запитав він

«Ні, я їм цього ніколи не говорила і не скажу. Хоча від мене багато хто чекає, що я скажу, що ми повернемо Крим Україні. Але я такого ніколи не скажу, тому що я розумію, що є люди, і це теж правда, які хочуть бути в Криму, який є частиною Росії», — відповіла Собчак.

Вона додала, що кримчан «вже зробили частиною Росії», але щоб «референдум», який пройшов у 2014 році, був законним, необхідно провести повторне «міжнародне» голосування.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий