Сьогодні на Вінниччині стартує опалювальний сезон

Сьогодні на Вінниччині стартує опалювальний сезон

Від сьогодні на Вінниччині розпочинається опалювальний сезон. Про це повідомив заступник голови ОДА Василь Броварник, передає кореспондент УНН-Центр.




«Відповідно до інформації наших метеорологів, погода стала холоднішою. Станом на 8−10 жовтня середньодобова температура становила нижче восьми градусів тепла протягом трьох діб. Тож сьогодні будуть прийматися всі розпорядчі документи органами місцевого самоврядування щодо початку опалювального сезону не тільки для бюджетних установ, але й для житлового фонду. Відповідно директорам департаментів і керівникам закладів необхідно узгодити дії з теплопостачальними підприємствами щодо запуску тепла до бюджетних установ. Фактично сьогодні розпочинається опалювальний сезон для закладів соціальної сфери і для населення», − зауважив В.Броварник.


Водночас директор департаменту освіти і науки – заступник голови облдержадміністрації Ігор Івасюк повідомив, що в інтернатних закладах опалення вже ввімкнули.

«У приміщеннях цілодобового перебування дітей – у спальних корпусах і гуртожитках − опалення запустили, а в навчальних корпусах увімкнемо опалення з цього тижня», − підкреслив І.Івасюк.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий