Сьогодні російські ЗМІ «бомбить» як ніколи – блогер

Сьогодні російські ЗМІ «бомбить» як ніколи – блогер

Блогер Олександр Коваленко (він же — Злий Одесит) промоніторив російські засоби масової інформації і поділився результатами на власній сторінці в соцмережі Фейсбук, — про цеповідомляє replyua.net




Так, за словами експерта, сьогодні російська преса демонструє, що їй дуже болить десь в районі «п’ятої точки». Спочатку так забрехались, намагаючись звалити свою вину за катастрофу МН-17 над Донбасом на українців, що спростували свою ж версію. Довелося терміново щось вирішувати і розповідати про жахливі вигадки «бандерівців і Держдепу». Наступним випробуванням став безвіз: поки різноманітні ольгінські боти створювали видимість експертної дискусії про авіацію на просторах інтернету, Комітет Європарламенту з громадських свобод та внутрішніх справ проголосував за лібералізацію візового режиму з Україною. Що тепер стане новим хітом російської пропаганди? Геї, які натовпами побіжать до України? Пенсіонери, які втратять свої пенсії? У Кремлі мають швидко писати нову «методичку»!


Власне, не варто впадати в ейфорію – поки що немає гарантії, що безвіз нам обов’язково дадуть, але саме видовище того, як збудились «за поребриком» було варте всіх докладених зусиль, — підсумував блогер.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий