Сьогодні у Вінниці не працюватимуть банківські установи

Робочий день у більшості Вінницьких підприємств перенесли на 12 березня. Тому більшість підприємств установ і організацій не працюватиме.

Проте, на вихідні не підуть торгові, сервісні, заклади харчування тощо. Також працюватимуть вінницькі поліклініки.
А от банківські установи будуть вихідні. Про це повідомили у Нацбанку, і оприлюднили календарний план вихідних банківської системи на рік.




«Робочі дні банківської системи у 2016 році переносяться з понеділка, 7 березня, на суботу, 12 березня, та з понеділка, 27 червня, на суботу, 2 липня. У зв’язку з цим, від 5 до 8 березня (включно) і від 25 до 28 червня (включно) 2016 року система електронних платежів Національного банку України (далі ? СЕП), система електронної пошти НБУ, депозитарій НБУ, Система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку України НБУ, Система з купівлі та продажу кредитних ресурсів у національній валюті на міжбанківському кредитному ринку України «КредІнфо2», Система реєстрації кредитних договорів з нерезидентами «Реєстр договорів з нерезидентами 2» не працюватимуть, кліринг за операціями національної платіжної системи на базі відкритих міжнародних стандартів, здійсненими через Центральний маршрутизатор та розрахунково-кліринговий центр, не проводиться», – зазначили в Нацбанку.


Источник: presspoint
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий