Спочатку допит Януковича, потім очна ставка — ГПУ

Спочатку допит Януковича, потім очна ставка — ГПУ

Генеральна прокуратура України відповіла відмовою колишньому президенту Віктору Януковичу щодо його бажання провести очну ставку з деякими нинішніми високопосадовцями та представниками влади. Про це сьогодні, 19-го серпня, розповідає ZN.UA, посилаючись на інформаційне джерело у Генпрокуратурі, передає replyua.net.




Як повідомили у ГПУ, згідно з діючим кримінальним процесуальним кодексом, очна ставка можлива лише тоді, як попередньо всі її учасники пройдуть допит. «Ми отримали прохання від Януковича декілька днів тому, сьогодні ми відповіли даною умовою. Відповідно до чинного КПК, ми не можемо провести спільний допит до того, як не буде проведено індивідуальні. Всі вже це зробили крім однієї особи – пана Януковича, якого ми чекаємо», — заявило джерело.


У ГПУ також нагадали, що їхні працівники вже передали три запити до Москви на проведення відео-конференції з Януковичем, аби його допитати. Також було передано до Росії 6 запитів щодо екстрадиції Віктора Януковича, проте і з них ні на яку не прийшло відповіді.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий