Спрощення ввезення авто в Україну торкнеться тільки однієї категорії

Спрощення ввезення авто в Україну торкнеться тільки однієї категорії

Спрощення ввезення імпортних авто в Україні торкнеться виключно машин екстреної допомоги, а не всіх видів транспортних засобів, як раніше повідомлялося. Про це в коментарі «Обозревателю» заявив глава підкомітету з питань правового забезпечення діяльності митних органів комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики, народний депутат фракції Блоку Петра Порошенко Андрій Антонищак.




«Рада прийняла в цілому закон» Про деякі питання ввезення на митну територію України та реєстрації транспортних засобів «. Я б порадив уважно почитати цей важливий закон, автором якого я є. Закон стосується виключно автомобілів екстреної медичної допомоги, які будуть завозитися на територію України відповідно до закону «Про гуманітарну допомогу», — заявив він.


«Ця норма стосується тільки ввезення» швидких допомог «, які надають Україні в якості гумпомощі», — пояснив він.

Антонищак зазначив, що до нього особисто і в Комітет постійно надходять постійно скарги про так званої «подвійної сертифікації» при ввезенні авто.



«У законі чітко виписані всі коди авто екстреної медичної допомоги, в яких сьогодні потребує Україна. Адже сьогодні, на жаль, ми не можемо собі дозволити закупити такі швидкі у нашого автопрому. Тим більше, що нам такі» швидкі «марок» Мерседес «і інших провідних компаній, дають безкоштовно! «, — розповів він.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий