СРОЧНО! Біля Чорного моря затонув корабель «Герої Арсеналу»

СРОЧНО! Біля Чорного моря затонув корабель «Герої Арсеналу»

В районі Керченської переправи в Чорному морі затонув суховантаж «Герої Арсеналу», передає replyua.net. За останніми даними, рятувальники виявили п’ятьох членів екіпажу з 12 осіб, що знаходилися на борту судна.




Причини аварії суховантажу поки невідомі. В даний час в цьому районі оголошено штормове попередження, що діє з вечора вівторка, 18 квітня. Швидкість вітру досягає 20-25 метрів в секунду, йде дощ, видимість низька. Керченська поромна переправа, як повідомило ТОВ «Морська дирекція», призупинила свою роботу. За даними спеціалізованого інтернет-порталу marinetraffic.com, судно «Герої Арсеналу» знаходиться поза зоною видимості. Остання отримана позиція про його місцезнаходження — недалеко від Керчі.


Прес-служба Південного регіонального центру Міністерства з надзвичайних ситуацій РФ повідомила, що до місця аварії суховантажу спрямовані служби екстреного реагування — 8 плавзасобів з 127 членами екіпажів. Очолює рятувальні роботи на місці спеціальне судно «Рятувальник Демидов». Рятувальники мають намір залучити авіацію для пошуку судна і зниклих безвісти членів екіпажу, проте сильний шторм ускладнює роботу авіації. Сигнал SOS був отриманий вранці в середу, 19 квітня, коли суховантаж «Герої Арсеналу», який перебував в 14 морських милях від берега, пропав з екранів радарів. У тому місці глибина моря досягає 100 метрів. За попередньою інформацією, суховантаж напередодні завантажився зерном в порту Азов і прямував до Туреччини.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий