Стала відома дата смерті путінської Росії (відео)

Стала відома дата смерті путінської Росії (відео)

Санкції орієнтовані на те, щоб через 10 років Росія назавжди програла цивілізаційну гонку із Заходом




Таку думку в одному зі своїх інтерв’ю висловив військовий експерт Олексій Арестович.


При цьому він погоджується, що запас міцності в Росії набагато більший, ніж в Україні звикли вважати. «Санкції не вбивають російський холодильник прямо зараз, а орієнтовані на те, щоб через 10 років Росія назавжди програла цивілізаційну гонку з Заходом, який на той час перейде на VI технологічний уклад. Це рівнозначно тому, що порівнювати місячну станцію та паровоз Черепанових з ХIX століття », – пояснив експерт.

Він також говорить, що поки формально для російського обивателя нічого не відбувається: російський менеджер може купити Ford Focus і через родичів в Україні дістати себе сир з цвіллю, купити iPhone і поїхати в Туреччину.



«Йому добре, але Росії, як соціосістеми, вже дуже недобре – вбиваються її майбутні перспективи. Наприклад, до 2040 року Росія могла б зробити свій технологічний стрибок і стати високотехнологічної державою майбутнього, але не стане, оскільки санкції орієнтовані на знищення цих перспектив», – підкреслив Арестович.

Саме на це, констатував експерт, і розраховані нові санкції – на руйнування існуючого в Росії порядку. Подальше існування путінського режиму, на думку Арестовича, стає невигідним самій Росії.

«Санкції – це така стамеска, якою відокремлюють путінський режим від Росії», – резюмував він.

Джерело: Апостроф

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий