Стало відомо, чого не вистачає Україні для перемоги над агресором

Стало відомо, чого не вистачає Україні для перемоги над агресором

ВСУ необхідні надточні артилерійські системи для придушення обстрілів бойовиків

Українська армія гостро потребує летальне озброєння, яке дозволить ефективно боротися з мобільного важкою артилерією Росії.




Про це повідомив журналіст і військовий експерт Юрій Бутусов, передає ZN.UA. Він зазначив, що Україна необхідна летальна зброя від союзників для того, щоб позбавити військової переваги в зоні АТО, а не як політичний сигнал для Кремля.


«Україні необхідно летальну зброю, яке б змогло швидко вражати мобільну російську важку артилерію, що розміщується на видаленні в 10-20 кілометрів від переднього краю і часто провідну безкарні обстріли українських позицій, а також високоточні системи ураження станцій радіоелектронної розвідки і цілевказівки», — пояснив експерт .

Він додав, що з подібним озброєнням збільшитися точність українських артилеристів і допоможе переломити ситуацію. Особливо це питання є важливим через значну перевагу російських військ в боєприпасах. Бутусов наголосив, що з іншими видами важкого озброєння ситуація не настільки критична.



ЗСУ, за його словами, необхідні керовані ракети повітряного або наземного базування, або далекобійні артилерійські системи з керованими боєприпасами, а також комплекси виявлення, зв’язку і управління вогнем.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий