Стало відомо про катастрофу російського літака над США

Стало відомо про катастрофу російського літака над США

Авіакатастрофа, що сталася 5 вересня у небі над полігоном Nevada Test and Training Range в американському штаті Невада, оповита таємницею, що провокує поширення найрізноманітніших чуток.




Цього дня там упав військовий винищувач, пілотований підполковником американських ВПС Еріком Шульцем, пише Aviation Week. Протягом тижня після аварії ВПС США не тільки не прокоментували те, що сталося, а навіть не називають тип повітряного судна, яке розбилося.


Журналісти видання зробили припущення, що Шульц міг пілотувати російський винищувач Су-27 або Су-30. Американські пілоти цікавляться військовою технікою своїх противників і намагаються тримати кілька одиниць для випробувань і вивчення їх їх можливостей в ході польових тестів. Шульц якраз був командиром ескадрильї підрозділу ВПС, який тестує і оцінює іноземні літаки.



Ці підрозділи експлуатують російські винищувачі.  Наприклад, у січні минулого року «сушку» помітили над небом Невади. Як вони потрапляють у США, невідомо. Є припущення, що американські ВПС купили кілька літаків в Індонезії, яка, у свою чергу, придбала їх у Росії.

«Знай.ua»

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий