Стало відомо, скільки пропустить Бесєдін, який отримав травму в матчі зі Швецією на Євро-2020

Стало відомо, скільки пропустить Бесєдін, який отримав травму в матчі зі Швецією на Євро-2020

Нападник «Динамо» та збірної України Артем Бесєдін пропустить близько шести місяців через травму, отриману під час матчу проти Швеції в 1/8 фіналу Євро-2020. В овертаймі захисник суперників Маркус Даніельссон грубо сфолив проти нашого співвітчизника і побачив перед собою червону картку.




Як повідомляється на офіційному сайті «Динамо», головний лікар київської команди Андрій Шморгун поділився інформацією про результати МРТ-обстеження. Футболістові діагностували пошкодження трьох зв’язок колінного суглоба та перелом виростків стегнової кістки без зміщення.


«Артему Бесєдіну було проведено МРТ-обстеження. На знімках МРТ у нього є часткове пошкодження задньої хрестоподібної зв’язки, часткове пошкодження внутрішньої та зовнішньої бічної зв’язок, а також перелом виростків стегнової кістки без зміщення. Від удару прямою ногою у Бесєдіна трапилася гіперекстензія (перерозгинання) в колінному суглобі, яка призвела до такої травми. Зараз ми проводимо консультації з травматологами та хірургами щодо тактики лікування. Попередньо це консервативне лікування. Терміни відновлення – близько шести місяців», – розповів Шморгун.

Нагадаємо, що нападник вийшов на заміну відразу після закінчення основного часу, але відіграв всього близько 10 хвилин. Шведський захисник вибивав м’яч і випадково завдав травму нашому футболістові, за що був вилучений. На останніх хвилинах форварду Артему Довбику вдалося забити вирішальний гол і вперше в історії вивести Україну до чвертьфіналу чемпіонату Європи.



Маркус Даніельссон зіграв грубо
Артем Бесєдін залишив поле через травму
Довбік вивів Україну до чвертьфіналу Євро-2020.
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий