Стало відомо скільки заробляють українські зірки! Цифри вражають

У програмі «Ранок з Україною» розповіли про те, хто з популярних зірок українського шоу-бізнесу стали найбільш високооплачуваними артистами в 2015 році.




Знамениті зірки українського шоу-бізнесу не перестають радувати шанувальників численними концертами, фотосесіями, участю в спецпроектах і шоу, які є для них основними джерелами доходу.


За підсумками минулого року, популярні українські виконавці Іван Дорн та Віра Брежнєва заробили більше коштів, ніж їхні зіркові колеги. Як повідомляє «Ранок з Україною», дохід Брежнєвої та Дорна склав близько 1,5 мільйонів доларів (близько 40 мільйонів гривень).

Але чи вдасться Вірі і Івану зберегти першість у 2016 році поки невідомо, адже на другому місці рейтингу опинилася Тіна Кароль, яка завдяки своїй активній концертній діяльності в Україні і за кордоном заробила близько 800 тисяч доларів (приблизно 21 мільйонів гривень). На одній сходинці рейтингу з Кароль виявилася і Оля Полякова.



Трохи менше Кароль і Полякової вдалося заробити Світлані Лободі (LOBODA) — 780 тисяч гривень (близько 20 тисяч гривень). Дохід Святослава Вакарчука склав 500 тисяч гривень (близько 13 мільйонів гривень), а на останньому місці рейтингу опинилася Ірина Білик, яка в 2015 році більше зосередилася не так на гастролях, а на налагодженні особистого життя. Співачка заробила близько 300 тисяч доларів (приблизно 8 мільйонів гривень).

Источник: tvgid

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий