Так само принципово. Сьогодні відбудеться матч чемпіонату України Дніпро-Шахтар

В 19:30 за київським часом дніпропетровський Дніпро прийме на стадіоні Дніпро-Арена донецький Шахтар у рамках 18-го туру чемпіонату України з футболу.

Турнірна ситуація. Після сімнадцяти зіграних матчів Шахтар посідає другу сходинку в чемпіонаті, на три очки відстаючи від київського Динамо, яке зіграло на одну гру більше. У разі успіху в матчі з Дніпром, Шахтар знову зрівняється з киянами.




Дніпро знаходиться на четвертому місці української Прем’єр-ліги, всього на три очки випереджаючи Ворсклу. Від Зорі, яка іде третьою, дніпропетровці відстають на десять очок.


Форма команд. На даний момент Шахтар здобув чотири поспіль перемоги у всіх турнірах. Після успіху в матчі з Шальке, донеччани двічі обіграли Ворсклу: в рамках Кубку України (4:0) і чемпіонату України (3:1), а в цей четвер розправилися з брюссельським Андерлехтом в 1/8 Ліги Європи (3:1).

Дніпро після зимової паузи провів дві офіційні зустрічі. Спочатку в Кубку України підопічні Маркевича розправилися з дніпродзержинською Сталлю (3:0), а потім у рамках чемпіонату України на НСК Олімпійський поступилися Динамо (0:2).



Коли й де дивитися матч Дніпро-Шахтар

Історія протистояння. Всього в матчах чемпіонату України суперники провели між собою 48 матчів: 12 перемог здобув Дніпро, 23 — Шахтар, ще 13 зустрічей завершилися внічию. Проте, варто відзначити, що Шахтар в рамках української Прем’єр-ліги не може обіграти Дніпро вже протягом п’яти матчів (чотири поразки і одна нічия). Зустріч першого кола, яка проходила в Одесі, завершилася тріумфом підопічних Маркевича з рахунком 2:0.

Кадрова ситуація. Напередодні матчу з Шахтарем у Дніпра намітилися серйозні проблеми в центрі поля. Через дискваліфікацію гру пропустить лідер команди Руслан Ротань, крім того, в лазареті знаходиться універсал Євген Чеберячко. Не допоможуть своїй команді в цьому матчі також травмовані Мандзюк і Кобахідзе.

У Шахтаря проблем зі складом набагато менше. По суті, єдиною втратою в основній обоймі є Тайсон, який пропустить матч з Дніпром через мікротравму, проте вже до матчу з Андерлехтом буде в строю. Також через пошкодження участі в матчі не візьме крайній захисник Азеведо.

Орієнтовні склади:

Дніпро: Лаштувка — Федецький, Папа, Чигринський, Лео Матос — Політило, Шахов — Лучкевич, Безус, Матеус — Зозуля.

Шахтар: Пятов — Срна, Кривцов, Ракіцький, Ісмаілі — Малишев, Степаненко — Марлос, Коваленко, Бернард — Феррейра

Источник: НВ

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий