Термінова гучна заява Парасюка до Порошенка: Буде вам такий Майдан, що місця в світі собі не знайдете …

Термінова гучна заява Парасюка до Порошенка: Буде вам такий Майдан, що місця в світі собі не знайдете …

Сотник Майдану Володимир Парасюк пропонує план дій по врегулюванню ситуації на сході України. Він обурений продовженням перемир’я з терористами і нагадує, що експерименти Президента України з перемир’ям обійшлися українцям в 22 людських життя. Сотник також закликає Петра Порошенка або робити щось, або забиратися і далі шоколадки продавати. А якщо ні, то буде йому такий Майдан, що місця в світі не знайде, щоб сховатися.




Про це Володимир Парасюк написав в своєму Фейсбуці:


Пане Президенте, вибачте за слово, але що це за нафіг перемир’я? Які 72 години?

Ваші експерименти з перемир’ям обійшлися нам в людські життя. А це чиїсь чоловіки, батьки і діти.



Чого ви чекаєте? Уже навіть бандити Губарєв і Гиркин заявили, що їм світ з Україною не потрібен, а Ви далі чекаєте.

Цікаво, якби Ваш син зараз сидів в окопі на сході, Ви б оголошували перемир’я? Думаю, навряд чи.

Навпаки всі сили були б кинуті на те, щоб перемогти ворога. А що життя звичайних українських громадян менш цінна? Поки Ви придумуєте фантастичні плани у владних кабінетах і ведете якісь переговори, тут гинуть люди. Але які можуть бути переговори з бандитами? Ви усвідомлюєте, що принижуєте Україну цими переговорами? Адже Ви ставите велика незалежна держава, визнана всім світом на один рівень із зграєю терористів.

Тут нема з ким домовлятися!

Можливо з Києва Ви не бачите, але ми тут добре бачимо, хто бореться за приєднання до «Руської педараціі» і всілякі днри-лнри. Путін нагнав своїх бандюків, дав їм купу зброї і вони роблять все, що заманеться. Таким особам як Губарєв, Стрєлков, Пушилін Денис Володимирович і решті нечисті наплювати на ваш світ. Їм потрібна війна і розруха, бо в такому положенні можна вбивати, гвалтувати, красти і за це нічого не буде.

Також тут активізувалася «місцева» еліта: бомжі, алкаші, наркомани та інший непотріб, які не те, що не знають, що таке «федералізація», вони мабуть букву «Ф» писати не вміють. Ще є бабульки, яким вже сталін рукою махає з того світла і вони дуже хочуть в педерацію, адже «мріють померти в Расеи».

Назвіть хоч одного адекватного терориста, з яким можна вести переговори на Сході. Чи не назвіть, тому що їх тут просто не існує!

Зараз не час для безглуздих розмов, потрібно діяти і робити це якомога швидше. Якщо не знаєте, що робити, порадьтеся з військовими. Але не з тими загодованих кабінетними генералами, які за гроші пропускають через кордон терористів, які продають сухпайком і будують дачі за вкрадені в армії гроші. Ви порадьтеся з бойовими офіцерами, які зараз на сході воюють без бронежилетів і в розтоптаних берцах.

Вони точно знають як виграти цю війну!

Особисто я переконаний, що зараз необхідно зробити наступне:
1. Оголосити військовий стан в Донецькій і Луганській областях.

2. Звільнити всіх генералів. З них і так користі ніякої, а ми ще повинні їх годувати. На їх місце призначити справжніх бойових офіцерів.

3. Перекрити кордон з педераціей, але реально, а не на словах.

4. Зробити один єдиний координаційний центр для всіх підрозділів, що беруть участь в АТО.

5. Призначити на керівні посади тільки тих людей, які не бояться брати на себе відповідальність за долю країни.

6. Припинити домовлятися з терористами.

7. Зробити все необхідне для того, щоб армію одягнути-взути-озброїти. Народ робить все, що може. 70-річні бабусі на себе з Польщі броніжелети переносять для військових, депутати з міністрами могли б і від зарплати відмовитися хоч раз.

8. Навести порядок з міліцією на Сході. Тут кишить продажними ментами, прокурорами та СБУшниками. Ми затримуємо сепаратистів, віддаємо правоохоронцям, а вони цю наволоч відпускають. Всіх міліціонерів Донбасу – звільнити. Зараз на їх місце привезти міліцію з інших областей. Хто не погодиться їхати – звільнити.

В Україні цих дармоїдів і так багато.

Пан Порошенко, Ви або робіть щось, або забирайтеся і далі свої шоколадки продавайте, тому що якщо немає, то буде вам такий Майдан, що місця в світі собі не знайдете, щоб сховатися », – написав Володимир Парасюк.

Источник

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий