Терористи бояться наступу ЗСУ: у Попасній посилились обстріли бойовиків, діти ночують у підвалах

Терористи бояться наступу ЗСУ: у Попасній посилились обстріли бойовиків, діти ночують у підвалах
Журналіст «Громадського радіо» побував у Луганській області та розповів, як живуть місцеві діти та бабусі

 В місті Попасна Луганської області останні дні постійно тривають обстріли бойовиків. Кореспондент «Громадського радіо» Дмитро Пальченко знаходиться в Попасній та розповідає, як там живуть місцеві мешканці. Про це інформують Патріоти України з посиланням на replyua.net.




Місто знаходиться «у сірій зоні». «Обстановка стабільна. Стабільна в чому – вдень більш-менш спокійно, а вночі починаються обстріли», — каже журналіст.


«Люди тут вже звикли до обстрілу. Вони кажуть, що зараз для них це набагато звичніше, ніж на початку 2014 року. Тут багато дітей, вдень на річку ходять, купаються, а вночі поспішають в підвали. Постраждалих немає, тому що українські військові відвели свої сили з житлових зон і сепаратисти їх не обстрілюють. Навіть люди з непідконтрольних територій відправляють сюди своїх дітей: «Краще нехай діти будуть влітку з бабусями, навіть і в «сірій зоні». Та й всі соціальні служби тут працюють». В школу теж планують пристроїти дітей тут, «тому що атестати з непідконтрольних територій не мають сенсу«, — додає Пальченко.

Останні дні поведінка бойовиків лякає мешканців: налякані інформацією про планування великого наступу ЗСУ, терористи обстрілюють і власні локації, і мирних жителів. Несподіваною для бойовиків стали й чутки про можливе використання українськими військовими біологічної нової зброї.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий