Тільки п’яти виблискували: як українські воїни бойовикам по зубах дали

Тільки п’яти виблискували: як українські воїни бойовикам по зубах дали

Зброю та засоби зв’язку, що яскраво засвідчують російську присутність на Донбасі, захопили у якості трофеїв українські захисники внаслідок бойового зіткнення з ворожою ДРГ на Луганському напрямку.




Як повідомив прес-центр штабу АТО у соціальній мережі Facebook, інцидент мав місце ще 27 липня. О 7:40 ранку, бойовики відкрили вогонь з гранатометів та стрілецької зброї у напрямку позицій захисників Новотошківського.


Уже через п’ять хвилин бійці ЗСУ помітили, що до одного з опорників сил АТО рухається ДРГ чисельністю до десяти людей.  Вони відкрили вогонь, і через 15 хвилин бойовики відступили, покинувши на полі бою ручний протитанковий гранатомет, кулемет Калашникова, а також радіостанцію Motorola.



Противник поніс втрати: один терорист убитий, ще один поранений. На жаль, у рядах наших бійців теж двоє людей отримали поранення.

Знайдені після бойовиків зброя та засоби зв’язку вчергове підтверджує той факт, що Росія продовжує «накачувати» терористів озброєнням та вливає своїх громадян у ряди НЗФ для знищення українців.

«Знай.ua»

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий