Тимчук повідомив про паніку в рядах бойовиків «Л/ДНР» через «злив Новоросії»

Тимчук повідомив про паніку в рядах бойовиків «Л/ДНР» через «злив Новоросії»

Нардеп Дмитро Тимчук на власній сторінці в соцмережі повідомив про початок активізації панічних настроїв серед бойовиків невизнаних «ДНР» та «ЛНР» з того моменту, як в районі проведення АТО значно загострилася ситуація, передає replyua.net. У тому числі, пише Тимчук, у окупованій Горлівці співробітники так званого «МВС ДНР» почали активно поширювати інформацію по те, що «Новоросію планують злити, після чого повернеться Україна». Також звучать заклики негайно їхати в Росію, як тільки з’явиться така нагода, зазначив парламентар.




Більше того, за його словами, подібні настрої вже спостерігаються і в самопроголошеній «ЛНР». Дмитро Тимчук підкреслив, що представники незаконних формувань, які розташовані в Первомайську, Ірміно та Кадіївці, порадили своїм рідним та знайомим «негайно почати пакувати валізи».


Напередодні Сергій Лавров, який є керівником російського МЗС, заявив, що нормалізувати ситуацію на Донбасі можна виключно одним шляхом, і цей шлях полягає у реалізації Мінських домовленостей. У тому числі, високопосадовець наголосив, що альтернативного способу припинення війни на сході України не існує.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий