«Тимофій у комі»: стало відомо про тяжкий стан дітей Кулеби

«Тимофій у комі»: стало відомо про тяжкий стан дітей Кулеби

У ДТП із Миколою Кулебою, уповноваженим президента України з прав дитини, яке відбулося під Києвом у неділю, 24 листопада, найбільші травми отримав його старший син Тимофій.




Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Сергій Козак. Він уточнив, що у самого чиновника – травми різної тяжкості, але після аварії він був свідомості.


«А ось діти перебувають у важкому стані. У Єлисея перелом таза, щелепи, забої різного ступеня, Тимофій у комі, лікарі борються за життя. Тільки що говорив із друзями, які знаходяться в лікарні», – написав він.

ДТП із Кулебою



Старший син політика знаходиться в інтенсивному неврологічному відділенні клінічної лікарні «Феофанія», передає ТСН.

За словами медиків, юнак без свідомості. У нього закрита черепно-мозкова травма. Чи є загроза життю – не повідомляється.

За непідтвердженою інформацією, Єлисеєм Кулебою займаються лікарі в «Охматдиті».

Уточнюється, що в самого чиновника медики діагностували струс мозку і численні забої і травми. Зокрема, у нього закриті черепно-мозкова травма, травма грудної клітки і травма живота. Крім того, у нього численні переломи ребер з обох сторін, забій легенів і пневмоторакс (скупчення повітря, яке призводить до часткового або повного колапсу легень).

Медикам все ж вдалося стабілізувати стан Кулеби і зараз його життю нічого не загрожує.

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий