«Тіштеся Януковичем, по пеньках побігайте»: Аваков відповів Путіну на слова про Порошенка. Відео

«Тіштеся Януковичем, по пеньках побігайте»: Аваков відповів Путіну на слова про Порошенка. Відео

Колишній міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков відреагував на пропозицію глави Росії Володимира Путіна надати «політичний притулок» п’ятому президентові України Петру Порошенку. Він заявив, що вистачить із нього і четвертого – Віктора Януковича, з іншими наша країна розбереться самостійно.




Таке звернення Аваков опублікував у своєму Facebook. Він порадив задовольнятися тим, що є і не чіпати решту українських президентів (щоб подивитись відео, доскрольте новину далі).


«Ну що, пане Путін, президента вам подавай українського? Ще одного? Та ні вже! Тіштеся Януковичем! Насолоджуйтесь! По пеньках побігайте!» – порадив ексміністр.

Він наголосив, що і лаяти, і хвалити, і до відповідальності закликати президентів України будуть самі українці – «без гнюса з-за кордону».



«Так що, подобається-не подобається, терпіть, пане президент!» – наголосив Аваков.

Зазначимо, ексміністр використав фразу самого Путіна, який озвучив її на пресконференції після переговорів із президентом Франції Еммануелем Макроном. Президент Росії заявив, що альтернативи Мінським угодам немає, і Україна має їх виконувати.

«Подобається-не подобається, терпи, моя красуне. А як інакше працювати», – видав він.

Також Аваков потролив Путіна «легендарним» відео Януковича, в якому він ще за часів президентства розповідав, як щоранку бігає пеньками, щоб залишатися у формі.

Нагадаємо: сам Порошенко також відповів Путіну на пропозицію. Він заявив, що лідеру країни-агресора Володимиру Путіну варто вже припинити «піклуватися» про українську політику. У своїй державі ми «розберемося самі».

«Володимире Володимировичу (раджу. – Ред.) нарешті усвідомити, що ми розберемося самі, тут, в Україні. І споконвічна російська практика «піклуватися» про українську політику та політиків вже давно припинилася. Це сталося тоді, коли я був обраний президентом України», – зазначив політик.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий