Тиснуть на жалість: друг сім’ї розповів про «трагедію» Зайцевої

Тиснуть на жалість: друг сім’ї розповів про «трагедію» Зайцевої

З 10 років Олена Зайцева сидить на потужних знеболюючих після найпершої аварії, в яку потрапила разом із мамою.




Як повідомляє портал «Город Х», про це розповів знайомий родини Зайцевих. За його словами, в 2007 році в ДТП дівчинка постраждала найбільше.


«Таня була за кермом, вони зіткнулися з таксі, і більше всіх тоді постраждала 10-річна Олена. Лікарі буквально по частинах її збирали і обличчя «ліпили» наново. На обличчі досі залишилися шрами, які вона намагається приховувати за допомогою косметики. Я не міг собі уявити, що після пережитого в дитинстві вона зможе порушувати швидкісний режим. Після тої ДТП у неї почалися страшні головні болі, і вона вже 10 років сидить на серйозних знеболювальних. Про це відразу сказали доктору, який брав аналіз крові. Алкоголю там не було однозначно. В суді говорили про опіати — нічого не можу відповісти. Якщо вживала — ніхто з дорослих цього не знав. Можливо, якісь компоненти були в знеболюючих таблетках, не знаю, це вирішувати експертам», — розповідає чоловік.


Співрозмовник видання зазначив, що батьки прекрасно розуміють: їхня дочка винна в смерті шести осіб і явно понесе за це покарання. Хочуть лише притягнути до відповідальності і водія «Туарега», з яким Зайцева зіткнулася.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий