Топ-3 кандидатів в президенти України. Результати соцопитування

Топ-3 кандидатів в президенти України. Результати соцопитування

На другому місці — діючий (V) президент Петро Порошенко (11,3%), а на третьому — Вадим Рабинович (8,5%). Четверте і п’яте місця розділили б Олег Ляшко (7,9%) і Юрій Бойко (7,2%), розповідає kp.ua


Далі в списку йдуть Анатолій Гриценко (6,7%) і Андрій Садовий (5,2%). При цьому наголошується, що 14,1% опитаних вибрали варіант «інший кандидат», а 12,3% не змогли відповісти. Ще 13,9% опитаних відповіли, що не стали б брати участь у виборах.

Якщо говорити про рейтинг підтримки політичних партій, результати свідчать про значні електоральних втрати з боку давно склалися політсил.



Згідно з опитуванням, більшість виборців віддали б свої голоси за Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» (11,5% респондентів). На другому місці знову виявився «Блок Петра Порошенка» Солідарність «» (10%). Партія «За життя» (8,5%) і «Опозиційний блок» (8,1%) посіли третє і четверте місця відповідно.

Картинки по запросу опитування

Наступними в рейтингу виявилися Партія «Об’єднання «Самопоміч» (7,0%), «Радикальна партія Олега Ляшка» (6,3%) і партія «Громадянська позиція» (5,4%).

Також, згідно з результатами опитування, подолати п’ятивідсотковий бар’єр на виборах до парламенту зможуть Всеукраїнське об’єднання «Свобода» (3,7%) і Національний рух «Державницька ініціатива Яроша» (3,0%). 13,2% респондентів не змогли дати відповідь, а 19,2% відповіли, що не стали б брати участь у виборах.

Дане дослідження проводилося компанією Z & B Global з 3 по 12 квітня 2017 року по всій території України (за винятком АР Крим та районів Луганської та Донецької областей, що входять в зону АТО). Всього опитано 2076 осіб. Очікувана середня помилка вибірки складає ± 2,2%.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий