ТРАГЕДІЯ У ЖМЕРИНСЬКІЙ РОДИНІ: БЕЗ БАТЬКА ЗАЛИШИЛОСЬ ЧЕТВЕРО ДІТЕЙ

Сьогодні вночі у Жмеринці отруїлась ціла родина. За попередніми даними, через несправність газового котла надихались чадним газом 80-річна жінка, 47-річний чоловік та 4-річний хлопчик. Чоловіка зайшли вже мертвим, бабуся в реанімації, дитину після огляду лікарів відпустили додому, про це пише сайт Власно.інфо




– Трагедія сталася вночі. Першими постраждалих побачила найстарша 18-річна донька, яка ночувала не вдома. Вона почула запах чадного газу і одразу ж повідкривала двері і вікна, – розповідає начальник відділу комунікації Національної поліції у Вінницькій області Анна Олійник. – Застала таку картину: в одній кімнаті лежала непритомна бабуся з піною біля рота, в іншій — батько без ознак життя, а хлопчик біля нього дуже плакав.


Дівчина викликала швидку допомогу, а медики — поліцію та службу газу. Літню жінку госпіталізували, життю хлопчика нічого не загрожувало.

– Мати в цей час заходилась у лікарні з двома дітьми. Їх поклали туди з харчовим отруєнням, – продовжує Анна Андріївна. – Невідомо, чим би все обернулось, якби не ці обставини.



Правоохоронці та працівники газової служби з’ясовують усі обставини того, що сталось, та встановлюють причини смерті господаря будинку.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий