Transparency International звинуватила Порошенка в зриві запуску е-декларування

Transparency International звинуватила Порошенка в зриві запуску е-декларування

Міжнародна організація боротьби з корупцією Transparecy International звинуватила Президента Петра Порошенка у зриві запуску системи електронного декларування доходів.




 Система, в якій чиновники повинні звітувати про свої фінанси, запрацювала 15 серпня, як і було заплановано, але без передбаченої законом сертифікації. На думку правозахисників, це дозволить корумпованим чиновникам уникнути кримінальної відповідальності.»Я повинен сказати представникам глобального Transparency International, людям, які дуже впливають на інвестиційний рейтинг країни, про те, що наш президент не тримає слово», — заявив виконавчий директор TI-Україна Ярослав Юрчишин, повідомляє BBC Україна.


У своїй заяві організація закликала піти у відставку голову Держспецзв’язку Леоніда Євдоченка і голову антикорупційного агентства Наталію Корчак.

«Ми вважаємо, що це злочинна змова і замовників потрібно шукати на найвищих щаблях влади. Усі, хто зараз відмовчується, фактично є співучасниками цієї змови. Пане Президенте, це звернення до вас», — додав він.



Источник: ipress

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий