Журналіст Дмитро Гордон закликав президента України Володимира Зеленського не йти на другий термін, таким чином виконавши одну зі своїх передвиборчих обіцянок.


Про це Гордон сказав в ефірі телеканалу «Україна 24«.

Він звернув увагу на поступове зниження рейтингу Зеленського, яке фіксують соціологи, а також закликав його не звертати уваги на цифри підтримки при ухваленні рішення про похід на вибори.



«Пообіцяв один термін — піди. Тримай слово. Дорожче стриманого слова нічого немає. Але 90% рейтинг — про це можна тільки мріяти. Сьогодні — на жаль, для мене і багатьох українців — Інститут майбутнього друкує свіжі дослідження… Володимиру Зеленському не довіряють вже 66% українців», — сказав Гордон.

«Тому ми зараз не говоримо про 90%, а про те, що до кінця каденції рейтинг може взагалі знизитися, виходячи з того, що зараз відбувається, до 15%, до 10%… І тоді вже не президент Зеленський обиратиме — чи йти йому на 2-й термін чи не йти, а виборці покажуть «червону» картку. Тому не потрібно до цього доводити. Сказав на 1 термін — йди на 1 термін. Тримай слово», — додав журналіст.