Туристи із Саудівської Аравії масово заполонили Буковель: що відбувається на курорті. Ексклюзив

Туристи із Саудівської Аравії масово заполонили Буковель: що відбувається на курорті. Ексклюзив

Станом на вівторок, 3 серпня, на популярному курорті Буковель масовий наплив туристів із Саудівської Аравії. Вони активно бронюють номери в готелях, а меню в ресторанах вже переклали арабською мовою.




Крім того, на полицях у магазинах з’явилися навіть халяльні товари – дозволена мусульманам їжа. Детальніше про те, що відбувається на популярному українському курорті, читайте далі в матеріалі OBOZREVATEL (щоб подивитися фото, доскрольте новину до кінця).


Українці діляться в мережі кадрами, на яких видно, що в Буковелі дійсно безліч туристів із Саудівської Аравії. Вони приїжджають відпочивати в нашу країну з друзями і цілими сім’ями.

Крім того, меню в ресторанах вже з’явилося з арабською кухнею. За попередньою інформацією, саудівці вже залишили в Україні від 30 до 50 млн доларів.



Меню в ресторанах переклали арабською мовою

Як розповіла в ексклюзивному коментарі для OBOZREVATEL адміністраторка готелю Diamond Resort у Буковелі, туристів із Саудівської Аравії на сьогоднішній день дійсно велика кількість. Найчастіше вони бронюють номери у великих і комфортабельних готелях.

«Туристів із Саудівської Аравії насправді дуже багато. Вони масово сюди приїжджають. По Буковелю в багатьох місцях уже з’явилися оголошення в магазинах, меню в ресторанах арабською мовою. У магазинах навіть є халяльні продукти, тобто розширили асортимент і додали цю продукцію спеціально для відпочивальників із цієї країни», – зазначила адміністраторка.

Туристів у Буковелі дуже багато
 

До речі, раніше ми писали, що саудитів в Україні приваблює природа, а не міста. Гості із Саудівської Аравії, які відпочили в нашій країні, запевняють, що готові приїжджати сюди знову і знову.

З початку літа в Україну прибуло майже 30 тисяч туристів із Саудівської Аравії. Мандрівникам дуже подобається наша країна і люди, природа, зелень і помірний клімат, а пересуватися по містах їм допомагає перекладач у телефоні.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий