У Білому домі скоригували суму фінансової допомоги Україні

У Білому домі скоригували суму фінансової допомоги Україні

Сьогодні, 5 травня, представники американської влади скоригували суму, яку було закладено в бюджеті в якості фінансової допомоги для української держави. Як інформує replyua.net з посиланням на російське агентство Інтерфакс, мова йде лише про 410 мільйонів доларів, а не про 560 мільйонах. За даними російських журналістів, розподілення цієї суми вже завершено.




Пентагон зможе скористатися 150 мільйонами, які підуть на військові потреби України, зокрема, на постачання техніки, на підготовку військових, на летальну озброєння. Раніше була озвучена сума в 560 мільйонів. Про те, що суму уточнили, також проінформувало і українське посольство в Сполучених Штатах. Відповідний запис була розміщена кілька годин тому на сторінці посольства в соцмережі.


Наразі поки що залишається незрозумілим, якою буде підсумкова сума — в цифрах стосовно майбутньої фінансової допомоги Україні вже знайшлися суттєві розбіжності. Варто нагадати, що раніше Валерій Чалий, який є українським послом в Сполучених Штатах, озвучив останні подробиці програми з надання фінансової допомоги Україні з боку США.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий