У центрі Дніпра стався конфлікт зі стріляниною через дівчину. Фото та всі подробиці

У центрі Дніпра стався конфлікт зі стріляниною через дівчину. Фото та всі подробиці

У Дніпрі вночі в суботу, 20 листопада, близько 1:50 стався конфлікт зі стріляниною біля бару Lounge Terrace 33 на Січеславській Набережній, 33. При цьому обійшлося без вогнепальних поранень.




У закладі, що розташований у самому центрі міста біля готелю «Дніпропетровськ», відпочивали дві компанії. Як пише «Інформатор«, сварка сталася через дівчину.


У барі спочатку перебували 20-річний та 21-річний хлопці з дівчиною. Згодом туди на Lexus приїхали 46-річний містянин із 36-річним водієм, 35-річним другом та двома дівчатами. Чоловіки з двох компаній зустрілися в туалеті закладу, де й розпочався конфлікт.

Стрілянина в центрі Дніпра.

«Дніпро оперативний» повідомляє, що в першій компанії була колишня дівчина одного з новоприбулих гостей, а причиною сутички стали ревнощі.



Незабаром сварка затихла, але лише на перший погляд. Друг одного з учасників інциденту зателефонував своїм батькам та сказав, що їм погрожують розправою. Тоді група цих людей теж прийшла до бару, озброївшись ножами та викрутками.

Вже на вулиці почалася сутичка, в якій брали участь 8-10 осіб. Водій Lexus дістав карабін і здійснив кілька пострілів у повітря, після чого зброю вихопив батько одного з хлопців. Чоловік забрав гвинтівку в невідомому напрямку.

Один із учасників стріляв у повітря з карабіна.

Унаслідок бійки постраждали кілька людей, медики швидкої надали їм допомогу на місці. На виклик прибули одразу 11 екіпажів патрульної поліції, наразі особи всіх сторін конфлікту встановлені.

Правоохоронці з’ясовують усі деталі події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

На виклик приїхало 11 екіпажів патрульної поліції.
На місце прибули 4 карети швидкої допомоги.
Місце інциденту.
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий