Дніпровські дайвери встановили убрану новорічними вогниками ялинку під водою на глибині у майже 40 метрів. Про це повідомляє «5 канал».




Прикрашати до новорічних свят затоплений Новомиколаївський кар’єр – щорічна традиція. Передноворічне занурення відбувається за будь-якої погоди, із карнавальними елементами на спорядженні та шампанським.


Навколо підводної ялинки десяток дайверів й святкуватимуть прийдешній Новий рік, а для колег, які занурюватимуться після загального святкування, залишать справжній квест-сюрприз – шампанське , яке слід знайти серед підводного парку.

«У кар’єр ми занурюємося кожні вихідні. А це вже традиція – ставити ялинку і закладати пляшку шампанського на наступний рік під водою. Погода ніяк особливо не впливає на занурення. Температура води щороку +3+4 градуси. Усе залежить тільки від опадів: якщо їх багато опадів – вода каламутна. Якщо опадів мало – вода прозора», – пояснює дайвер Олег.



«Мета занурення в нас – поділитися радістю. Для нас це велике родинне свято, маю на увазі в колі дайверів. Це велика родина. Ми збираємося, аби поділитися емоціями, попри все», – зазначає ще один дайвер Андрій Воробйов.