У Дніпрі затримали блогера, який плюнув патрульному в обличчя у Харкові

У Дніпрі затримали блогера, який плюнув патрульному в обличчя у Харкові

За скоєне йому загрожує відповідальність перед законом.




У Дніпрі правоохоронці затримали блогера, який відзначився тим, що плюнув в обличчя патрульному у Харкові.


Про це повідомив заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

«Пам’ятаєте «блогера», який плював на патрульного у Харкові? Доповідаю по суті: сьогодні у Дніпрі «блогер» затриманий спецпідрозділами Національної поліції. Вже не має бажання плюватися та поводитися зухвало», — написав Білошицький.



Він додав, що за свої дії громадянин буде відповідати перед законом, саме, за ч. 1 ст. 345 ККУ (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Наразі йому вручена підозра.

Інцидент с патрульним стався у Харкові 4 грудня цього року. Скандальний блогер з Дніпра Vitos Dnepr, він же Віталій Санжаков на своєму YouTube каналі та в Instagram виклав відео конфлікту з патрульним, під час якого він плюнув у правоохоронця. Його блогер підписав «Плюнул в морду мусору Морозову».

Користувачі Мережі прокоментували публікацію:

  • Підтримую! Кожен має відповідати за свої вчинки.
  • Ця людина брала участь і допомагала проводити нелегальні нічні перегони в Дніпрі, поводиться вседозволено у житті, давно потрібно було його приструнити.
  • Не полінуюсь — зайду в реєстр, подивлюсь, чим скінчиться.
  • А як же замміністра? Там теж погрози були, і матюки були, і перевищення повноважень, як в нього справи з підозрою? Блогера звісно можна, а замміністра? Вимагаємо однакового ставлення.
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий