У «ДНР» поширилися чутки про деблокаду РФ Донбасу

У «ДНР» поширилися чутки про деблокаду РФ Донбасу

Представниками так званого Міністерства державної безпеки самопроголошеної «ДНР» почалося активне розповсюдження чуток серед місцевих мешканців про те, що Росія має намір деблокувати Донбас, інформує replyua.net з посиланням на дані координатора групи «ІС» Дмитра Тимчука. У його повідомлені в соцмережі наголошується, що агенти «МДБ ДНР» почали вкрай активно розповсюджувати чутки, що «у Москві не допустять продовження блокади» тимчасово окупованих територій українськими активістами.




Крім того, Дмитро Тимчук наголосив, що у «міністерстві держбезпеки» розповсюджують серед населення інформацію про те, що якщо блокада Донбасу буде повною, «російські військовослужбовці мають намір увійти та зняти блокаду», хоча, як саме це буде відбуватися, ніхто не уточнює.


Експерт наголосив, що для розповсюдження цієї інформації використовуються звичайні канали: магазини, ринки та зупинки громадського транспорту. На думку Тимчука, такі чутки сприяють деякому покращенню резонансу серед населення, який виник у зв’язку з вірогідністю повного блокування ОРДЛО та припинення «пенсійного туризму» та можливості переміщення жителів так званої «ДНР» для закупівель продовольства на території, яку контролює українська влада.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий