У Києві невідомі у масках напали на фанатів «Ліверпуля» — ЗМІ

У Києві невідомі у масках напали на фанатів «Ліверпуля» — ЗМІ

У Києві увечері, 24 травня, група хуліганів напала на вболівальників англійського «Ліверпуля», які приїхали в українську столицю на фінал Ліги чемпіонів.




Про це повідомляє британське видання Mirror.


За інформацією газети, інцидент стався у ресторані Rooster, який розташований неподалік від стадіону НСК «Олімпійський», де пройде фінал.

Група з 20 хуліганів в масках атакувала вболівальників, які перебували у закладі.



Зазначається, що прихильники англійського клубу «використовували столи і стільці, щоб захистити себе від атак людей в масках, які штурмували заклад».

Фани «Ліверпуля» повідомили, що нападники кидали в них шматки скла та інші предмети. У результаті інциденту декілька фанатів отримали порізи голови і шиї.

 

УСІ ФОТО — MIRROR

«Ми просто обідали і були занурені у свої справи, коли стався напад… Я приїхав сюди зовсім не для цього, а щоб подивитися футбол. Ми приїхали в Київ буквально 4 години тому і вже зазнали нападу, це було жахливо», — цитує видання слова одного з потерпілих.

 

Повідомляється, що співробітники київської поліції заарештували двох осіб, які брали участь в нападі.

 

Нагадаємо, в суботу, 26 травня, на стадіоні «Олімпійський» у Києві відбудеться фінал Ліги чемпіонів, в якому зустрінуться «Ліверпуль» і  мадридський «Реал».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий