У Києві підрізали юну вінничанку. Врятувати її не вдалось

У Києві підрізали юну вінничанку. Врятувати її не вдалось

Жахлива трагедія сталась із 17-річною Тетяною Косою із Росоші Липовецького району. Дівчинку підрізали у столиці.




Знайомі розповідають про ножове поранення. Травми були настільки важкими, що вона померла. У цій історії поки що більше запитань, ніж відповідей.


– Тетянка була скромною та працьовитою дитиною. Так як батьки мало брали участь у вихованні, їй бракувало тепла та любові. Вихованням дівчини займались дідусь та бабуся, — розповіли знайомі покійної. — Після закінчення 9-го класу у Росоші Таня навчалась у Києві. Та училище не закінчила, тому влаштувалась працювати у пекарський цех. Зустрічалась із хлопцем з Вінниці, планували одружитись. Напередодні Тетяна змінила місце проживання. Відомо, що того трагічного дня вона йшла додому з роботи.

Як завжди, зателефонувала бабусі, настрій у дівчини був веселий. А вже близько ночі закривавлену Таню знайшли пораненою. Спочатку думали, що їй завдали кілька ножових поранень, бо рана була дуже великою. Але виявилось, що одне і воно травмувало внутрішні органи. Медики зробили все, аби врятувати Таню, але…



Відомо, що підозрюваного вже затримали. Ним виявився 30-річний чоловік. Але чи це саме та людина, яка забрала життя у юної дівчинки — покаже слідство. Більше деталей не знаємо, правоохоронці теж чомусь мовчать.

… У білосніжній сукні та з короваєм похоронили Тетяну Косу у Росоші. Попрощатись із дівчиною прийшли її рідні, друзі, однокласники та вчителі. Тільки тата, який нині на заробітках у столиці, не було. За кілька днів до трагедії він втратив телефон, але обіцяв донечці передзвонити, як тільки отримає зарплату і купить новий. Не судилось…

 «33-й канал»

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий