У Києві пройшла піщана буря (відео)

Вчора погодні умови у Києві більше нагадували Китай або інші країни, в яких пориви вітру зносять дахи будинків та дерева. Через сильний вітер у столиці піднялась велика хмара пилу та не давала змоги мешканцям нормально жити.




Громадяни скаржаться, що піщані бурі виникають через дії київської влади. Сьогодні деякі райони столиці, такі як Позняки, переживають справжні природні катастрофи, хоча раніше були екологічно чистими.


«Піщані бурі в Києві вже стали регулярними, внаслідок вирубки дерев і бронювання земельних ділянок для подальшої забудови. Ще 10 років тому, масив Позняки був найзеленішим районом лівобережного Києва», — коментують явище кияни.

Зазначимо, що напередодні синоптики повідомляли про сильні пориви вітру. Але присутність дерев, або хоча б чиста місцевість, без матеріалів для забудов і бруду, не утворили б у Києві піщані бурі.



З наступного тижня погода у столиці України поліпшиться. Температура повітря вдень сягатиме позначки +15-20 на термометрі, сильного вітру не буде, але можливі невеликі дощі у вівторок та середу.

Источник: znaj

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий