У Києві п’яні поліцейські на службовому авто збили маленького хлопчика

У Києві п’яні поліцейські на службовому авто збили маленького хлопчика

За фактом ДТП за участю 13-річного хлопчика, який стався ввечері в четвер, 31 травня київська поліція відкрила кримінальне провадження




Дитина була травмована, його доставили в лікарню.


За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. На місці працювала слідчо-оперативна група, співробітники районної прокуратури та управління внутрішньої безпеки. Проводився огляд місця аварії і встановлюються всі обставини ДТП. Після проведення першочергових слідчих дій буде визначено орган, який буде проводити розслідування, повідомили у прес-службі поліції.

Учасником ДТП була поліцейська машина, яка використовувалася для виконання спецзавдання. Обидва поліцейських, які перебували в автомобілі, пройшли тест на «Драгер», — встановлено, що вони були в стані алкогольного сп’яніння. Зараз їх доставлять до лікаря-нарколога.



Відомо, що хлопчика госпіталізували у важкому стані і що у нього як мінімум два переломи і закрита черепної мозкова травма. З дитини, за їхніми даними, злетіли зашнуровані кеди, відлетів він «метрів на 70», а поліція не оформляє протокол.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий