У Києві вбили учасницю шоу «Панянка-Селянка»: усі подробиці

У Києві вбили учасницю шоу «Панянка-Селянка»: усі подробиці

У Києві жорстоко вбили учасницю проєкту «Панянка-Селянка» Тетяну. Її знайшли мертвою у власній квартирі з численними ножовими пораненнями. За попередньою інформацією, це зробив її чоловік.




Сусіди загиблої шоковані ситуацією, оскільки пам’ятають Тетяну чуйною і доброю людиною. Про це йдеться в сюжеті «Надзвичайних новин» (щоб подивитися фото та відео, доскрольте новину до кінця).


Відомо, що загибла вдома робила манікюр клієнткам, а також брала участь у популярному проєкті «Панянка-Селянка». За словами знайомих, із чоловіком у неї були складні стосунки, а нещодавно вона в напівоголеному вигляді ховалася від коханого в сусідів.

Як стало відомо, у день трагедії в поліцію надійшов виклик про те, що чоловік підійшов до перехожого на вулиці і попросив викликати швидку допомогу для дружини. На місці лікарі констатували смерть, а на тілі жінки було видно удари, різані рани, а також у неї було перерізане горло.



За інформацією правоохоронних органів, напередодні між Тетяною та її чоловіком стався конфлікт і бійка, внаслідок якої чоловік завдав кілька ножових поранень жінці. 51-річного зловмисника затримали на місці злочину.

Зараз відкрито кримінальне провадження за фактом вбивства. Чоловікові загрожує до 15 років в’язниці.

Який вигляд мала київська знаменитість Тетяна
Як виглядала загибла Тетяна

Що відомо про загиблу Тетяну

Жінка познайомилася зі своїм чоловіком у соцмережі, і в них була різниця у віці в 16 років. Чоловік переніс інсульт і потребував допомоги. У підсумку Тетяна перевезла його до Києва з Харкова, і вони стали жити разом навесні 2021 року. На початку літа пара офіційно узаконила стосунки, незважаючи на те, що сама жінка розповідала друзям, що її коханий агресивний і кидався в неї ножами.

Також відомо, що за кілька днів до трагедії Тетяна в самій білизні прибігла до сусідів. Як зізнався сам чоловік поліцейським, він вбив дружину через те, що вона накинулась на нього зі шваброю.

Тетяна на проєкті "Панянка-Селянка"

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий