У Коцюбинському, що на Київщині, побили голову ТВК (ФОТО)

У Коцюбинському, що на Київщині, побили голову ТВК (ФОТО)

Вранці 14 червня у селищі Коцюбинське молодий чоловік на замовлення побив голову ТВК селища Людмилу Демченко.




Зловмисник із балончиком «Терен-4» напав на жінку у дворі її власного приватного будинку, повідомляє «Громада Приірпіння».


«Я вийшла в двір зранку і біля хвіртки стояв чоловік. Я перепитала, хто він. Він сказав, що представляє нового провайдера і пропонує послуги. У нього були листки А4, і там було щось написане від руки. Я перепитала, чому від руки, чого договір не друкований і вже хотіла закривати хвіртку. У цей момент він мене вдарив. Я впала, і він почав мене бити», — розповіла Демченко.

Жінка закричала, і їй на поміч вибігли син і сусід. Також на місце прибігли активісти та депутати, зокрема Олена Сокотюк, яка очолює депутатську групу «Приватний сектор».



Нападника скрутили.

Міцний хлопець погодився побити пенсіонерку за тисячу гривень

За словами Сокотюк, зловмисник назвався Кирилом, розповів, що голову ТВК бив на замовлення і за гроші.

«Сказав, що з Києва. Його найняв якийсь «Серьога» з бородою… що має кличку «танк». Замовник сказав прийти конкретно до цього будинку, нічого не брати і зробити те, що зробив нападник. На уточнююче питання, що зробити, нападник сказав: «Зробити те, що я зробив». За це йому обіцяли заплатити 1 000 гривень. Демченко били прицільно в голову,» – розповіла Сокотюк.

Відзначається, що мешканці приватного сектору хотіли влаштувати самосуд просто на місці. Оскільки Демченко – старожил селища, яку знають всі місцеві. Вона, будучи бюджетним працівником, не криючись їздила на Майдан і варила майданівцям кулеші.

Нині Демченко допомагає оформлювати субсидії мешканцям селища.

Поліція приїхала о 8:30. На нападника одягнули наручники.

Згодом з’ясувалося, що нападник сам з Білої Церкви. Зараз проживає в гуртожитку на Борщагівці.

На місце також приїхала швидка. Демченко надають медичну допомогу.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий