У крові знайшли алкоголь і метадон: нардепка назвала ймовірну причину смерті Антона Полякова

У крові знайшли алкоголь і метадон: нардепка назвала ймовірну причину смерті Антона Полякова

Смерть народного депутата Антона Полякова настала нібито в результаті реакції алкоголю і метадону. Він помер в п’ятницю, 8 жовтня, в Києві.




Про це в суботу, 9 жовтня, повідомила народний депутат Галина Янченко на своїй сторінці в Facebook. Політик послалася на результати отриманої експертизи. Оприлюднені Янченко дані поки що не є офіційним результатом, його буде названо правоохоронними органами.


Нагадаємо, що нардепу стало погано під час поїздки в таксі на вулиці Березняківській. На місце приїхали медики і намагалися реанімувати його, але констатували смерть.

Після розтину стало відомо, що народний депутат Антон Поляков помер в результаті гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця.

Померлий незадовго до смерті нібито зустрічався з кримінальним авторитетом Русланом Джамбулатовим. Чоловік з таким ім’ям також є помічником на громадських засадах нардепа Ганни Скороход.



Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія в партійних чатах повідомив, що Поляков останнім часом жив разом зі Скороход, але вона від нього пішла. У день смерті нардепа Скороход знепритомніла в приміщенні комітетів Верховної Ради. У стані шоку жінку забрала карета швидкої медичної допомоги.

Скриншот.
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий