У Лондоні запрацював «голий ресторан» (фото, відео)

Напередодні публічного відкриття ресторан “The Bunyadi”, де можна повечеряти, роздягнувшись догола, прийняв у своїх стінах перших клієнтів.




Незвичайний заклад громадського харчування розрахований на 42 місця. Та уже тепер про своє бажання відвідати “голий” ресторан заявили понад 46 тисяч людей. Та оскільки ресторан має пропрацювали тільки 3 місяці, то не всі отримають шанс посмакувати стравами місцевого шефа у незвичній обстановці.


Зазначається, що, зайшовши в “The Bunyadi”, гостям слід роздягнутися, після чого обрати зал для повністю оголених або надіти халат та приєднатися до відносно одягнених. Проте в ході вечері за клієнтами залишається право змінити свою думку та ступити на “шлях чистоти”, скинувши залишки одягу. До речі, персонал закладу також буде обслуговувати гостей у напівоголеному вигляді.

Автори ідеї зазначають, що їхньою метою є надання відвідувачам максимально природнього досвіду.



“Можливість насолодитися і отримати вечір без будь-яких домішок. Тут не буде ніяких хімікатів, штучних барвників, електрики, газу, телефону і навіть одягу, якщо вони захочуть; ідея полягає в тому, щоб отримати справжнє звільнення”,

— зазначив засновник проекту Себ Лайл.

Меню ресторану пропонує гостям стандартну вечерю із 5 страв або версію для веганів. Також відвідувачі зможуть скуштувати органічне вино.

Источник: news.vash

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий